top of page

Ellen Elsing

Mode en alles wat daarbij komt kijken, zijn voor mij altijd een inspiratiebron geweest. Niet zo gek dat ik al snel in de detailhandel terecht kwam. Toen ik uiteindelijk in 2017 de kans kreeg een bestaande kledingwinkel over te nemen, zei ik direct volmondig JA!! Ik heb in de afgelopen jaren mijn eigen draai aan Labelz kunnen geven, mijn eigen collecties kunnen samen stellen en de winkel een eigen gezicht kunnen geven. Samen met Sandra doen we er alles aan de klant elke keer weer te verrassen.

LABELZ_29_03_2021_neliannekroon_LABELZ_2
LABELZ_29_03_2021_neliannekroon_LABELZ_2

Labelz

Met een brede en trendy collectie biedt Labelz voor hem en voor haar ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar een chique outfit, een feestelijke jurk, een casual spijkerbroek of dat leuke shirt. Voor elke gelegenheid hangt er wel iets tussen. Onze klanten komen overigens niet alleen voor de brede en trendy collectie maar ook voor de goede service. "Wij proberen onze klanten te begeleiden bij het vinden van een passende outfit, door ze te voorzien van goed advies en persoonlijke aandacht".

Sandra

Ik ben vanaf 2019 werkzaam op de vrijdag bij Labelz en doe dit nog steeds met heel veel plezier!! Ik kan er naar uit kijken als de nieuwe collectie binnenkomt en deze weer mooi op kleur hangt in de winkel.. Ja, daar heeft Ellen een speciaal oog voor. Klanten persoonlijk te woord staan is het leukste wat er is. Ik kan ervan genieten als de klant blij en opgewekt de winkel verlaat met zijn of haar aankopen. Kortom werken bij Labelz blijft een feestje!

2019_04_Labelz_300_nelianne kroon-67.jpg
bottom of page